JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

“Agritehnika 2017 ” Saksamaal Hannoveris Suurim rahvusvaheline põllumajandusnäitus. Kokku 7 päeva , 23 paviljoni, 2800 eksponenti 53 eri riigist, 45000 spetsialisti.   Põllutehnika Tootja ” Promagro” osales maailma suurimal põllumajandus messil AGRITECHNICA 2017

Promagro ekspositsioon asus Vene tehnika paviljonisP11D Nimega “Made in Russia “

Messile oli kogunenud näitama oma uusimat tehnikat ja parimaid lahendusi 2800 eksponenti. Messi väljapanek oli jaotatud  420000 ruutmeetrile .

Messi märksõnaks oli ökoloogia. Kõikide ettevõtmiste peateemaks oli “Roheline Tulevik”. Oma panuse selles konseptsioonis andis ka” Promagro ” oma toodanguga. Messile toodud masinad on hästi läbimõeldud, töökindlad ja  kiiresti hooldatavad. Seega masinate kasutamine on lihtsam ja tootlikum.