JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Teh Agro OÜ osales MAAMESS-2017. Kus esitles kvaliteetset põlulmajandus tehnikat venemaalt “PROMAGRO” tehasest.

Samuti uudset rootoräket Ukraina põllumajandus tehnika tootjalt AGROMASH-KALINA.

Tehnika pälvis suurt huvi nii Eesti põllumeeste kui ka naaberriikide külastajate seas. Nii Soome, Läti, kui ka Leedu põllumehed möönsid et tehnika näeb usaldusväärne välja oma tehniliste lahendustega.

Paljud olid huvitatud nägemaks masinaid töös meie oludes seoses sellega otsustasime korraldada masinate demo otse põllul. Kõigil soovijatel on võimalus registreeruda meie kodulehel ja näha oma silmaga mida meie poolt pakutav tehnika põllul teha suudab.

Maamess 2017Maamess 2017

Maamess 2017

Maamess 2017

Teh Agro OÜ